1399/10/21 یکشنبه

برگزاری کمیته دانشگاهی پدافند غیر عامل دانشکده علوم پزشکی آبادان.

کمیته دانشگاهی پدافند غیر عامل با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار شد. .

دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در خصوص برگزاری جلسه یادشده اظهار کرد: نقش اصلی پدافند غیر عامل موضوع بازدارندگی آن است که معمولاً بیشتر در خارج از محدوده فعالیت ما است و باید ضمن انجام نظارت و بازدید از موارد حادثه‌خیز و بحران زا در منطقه، تعامل خود را با سازمان‌های مرتبط بیشتر کنیم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: نیازمند آن هستم که مرکز پشتیبانی مدیریت بحران تشکیل شود و تمام سازمان‌های درگیر نیروهای پشتیبان، برنامه‌ها و میزان آمادگی خود را به این مرکز اعلام کنند تا در زمان مواجهه با بحران‌ها آمادگی لازم با مدیریت واحد و یکپارچه‌ای داشته باشیم.
 وی ضمن تاکید بر توانمندسازی و آموزش نیروی انسانی، افزود: برنامه عملیاتی هر مجموعه باید با توجه به توانایی، امکانات و تجهیزات موجود تدوین شود تا آمادگی لازم را ر برخورد با حوادث داشته باشیم.
شایان ذکر است از جمله مواردی که در این جلسه مطرح شد؛ انجام آموزش‌های لازم و برگزاری جلسات متعدد هماهنگی برون‌بخشی با سازمان‌های همکار، آمادگی بیمارستانها در پاسخ به حوادث CBRN، انجام نیازسنجی آموزشی و تشکیل تیم واکنش سریع؛ بودند.
 در ادامه این کمیته، سناریوی دورمیزی با موضوع رخ دادن حادثه تصادف در مرز شلمچه در ایام اربعین از سوی دبیرخانه کمیته پدافند غیر عامل تعریف شد و اعضای مرتبط ضمن ارائه اقدامات پیشنهادی و راهکارهای اجرایی در برخورد با این حادثه نقاط ضعف و قوت آن نیز مورد بررسی قرار دادند.
در این کمیته علاوه بر رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان، معاونین، مدیران شبکه‌ها، روسای بیمارستانهای منطقه، رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی به عنوان دبیر کمیته و جمعی مدیران ستادی و بیمارستانی مرتبط با موضوع یاد شده حضور داشتند.

كلمات كليدی :پیام دبیر کمیته پدافند غیر عاملآبادان-دانشکده علوم پزشکی-دکتر-سلمان زاده-کارمند