1399/10/19 جمعه

اولین کامپوس مشترک کشور بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و آبادان راه‌اندازی شد.

رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: برای اولین بار در کشور یک کمپوس یا پردیس مشترک بین دانشگاهی را با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران راه‌اندازی کردیم. .

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، دکتر شکر‌الله سلمان‌زاده در جریان مراسم افتتاح نخستین مرکز کمپوس کشور فی مابین دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده علوم پزشکی آبادان که با حضور دکتر محمدحسین آیتی دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و دکتر وحید ضیایی معاون آموزشی پردیس بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران،حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی‌پور، امام جمعه آبادان، دکتر موسوی، فرماندار ویژه، دو نفر از نمایندگان آبادان در مجلس شورای اسلامی و مسوولان سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد، اظهار کرد: به لطف پروردگار و تلاش اعضای هیات علمی دانشکده با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران که از معتبرترین دانشگاه کشور است و تجربه بسیار طولانی در جذب دانشجوی بین‌الملل دارد، توانستیم برای اولین بار در کشور یک کمپوس یا پردیس مشترک بین دانشگاهی را با همکاری دو دانشگاه در آبادان راه‌اندازی کنیم.
او با بیان اینکه دانشجویان بین‌المللی از تمام دنیا می‌تواند در این پردیس دانشگاهی ثبت‌نام کنند، گفت: دانشجویان ثبت‌نامی خارجی می‌توانند در این مرکز علمی از تجربه.های دانشگاه تهران و موقعیت استثنایی و فوق‌العاده منطقه آزاد اروند و شهرستان آبادان بهره‌مند شوند. هیچ محدودیت رشته‌ای نیز وجود ندارد و تمام رشته‌هایی که در تهران تدریس می.شود در این دانشگاه نیز تدریس خواهند شد.
رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه ثبت نام دانشجویان آغاز شده است، افزود: تاکنون دانشجویانی از عراق و کویت برای تحصیل در این واحد دانشگاهی ثبت نام کرده‌اند که امیدواریم برای شروع کار حداقل با ۶۰ دانشجو از ترم بهمن ماه سال جاری آموزش‌ها را با توجه به شرایط خاص کرونا به صورت مجازی آغاز کنیم تا بعد از ریشه کن شدن کرونا، بقیه آموزش‌ها به صورت حضوری ادامه یابد.
سلمان‌زاده بیان کرد: شرایط ثبت نام دانشجویان همچون شرایط ثبت نام در دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر گرفته شده و دانشجویان خارجی ثبت‌نامی باید معدل بالای ۱۷ داشته باشند. امیدوارم که سازمان منطقه آزاد اروند همکاری کند و ساختمان‌هایی را در اختیار ما قرار دهد که بتوانیم دانشگاه را توسعه دهیم و رشته‌های بیشتری را به دانشجویان ارایه دهیم.
لازم به ذکر است که واحد کامپوس مرکز مراجعه دانشجویان خارجی است که قصد ادامه تحصیل در مراکز آموزش عالی ایران را دارند.

كلمات كليدی :اولین کامپوس مشترک کشور بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و آبادان