1399/10/19 جمعه

دین خود را به آبادان ادا خواهیم کرد/ارتقای دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه تا پایان سالجاری.

دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: امیدواریم طبق قول وزیر محترم بتوانیم قبل از آخر سال شاهد ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه باشیم که در این مسیر امیدواریم سایر دستگاه‌ها از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی اجازه‌های قانونی را به وزارت بهداشت درمانی بدهد. .

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، محمد حسین آیتی عصر امروز در جریان افتتاح نخستین واحد کمپوس کشور اظهار کرد: امروز شاهد افتتاح شعبه بین‌الملل مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کشور با دانشکده علوم پزشکی آبادان هستیم که جا دارد این مهم را به مردم عزیز و شریف آبادان تبریک بگویم.
او در خصوص سوالی مبنی بر آخرین وضعیت ارتقای دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه، گفت: موضوع تبدیل شدن دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه در دستور کار وزارت بهداشت و شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته و در این خصوص مقام عالی وزارت جناب آقای دکتر نمکی حمایت خیلی خوبی را انجام داده‌اند.
دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت افزود: سندی تحت عنوان آمایش سرزمین در سال ۹۴ توسط ریاست محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شد. این سند در واقع بحث توسعه محیطی ساختارهای آموزش پزشکی را سطح‌بندی کرده اما در این سند نکاتی مثل "منطقه آزاد" در آن دیده نشده بود که با پیگیری‌های انجام‌شده، مقام عالی وزارت طی دو نامه به شورای انقلاب فرهنگی برای در نظر گرفتن تبصره‌ای در این خصوص در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته که امیدواریم به زودی این اتفاق مبارک نیز تحقق یابد.
آیتی بیان کرد: بر اساس آن سند ان‌شالله تبدیل دانشکده به دانشگاه اتفاق بیفتد. این در حالی است که کل نظام به این خطه و مردم آبادان و خرمشهر و مقاومت که در هشت سال دفاع مقدس داشتند، مدیون است و امیدواریم این دین به گردن کشور را براساس ساز و کارهای قانونی و شرایط و پتانسیل‌های خیلی خوب و خاص آبادان مانند فرودگاه بین‌المللی، منطقه آزاد، بنادر خوبی که اینجا فعال هستند و بحث بین‌المللی‌سازی که در اینجا در حال اتفاق افتادن است، ادا کنیم.

كلمات كليدی :آباداندانشکدهدانشگاهوزارت بهداشت