1399/10/19 جمعه

ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه از مطالبه‌های بر حق است.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: ارتقای دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه از مطالبه‌های بر حق مردم آبادان و خرمشهر است و ما به عنوان نمایندگان مردم پیگیر این مهم هستیم. .

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، دکتر جلیل مختار در جریان مراسم افتتاح نخستین مرکز کمپوس کشور فی مابین دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده علوم پزشکی آبادان، اظهار کرد: سفر امروز دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در راستای پیگیری موضوع‌های مختلف بهداشت و درمان از جمله ارتقای دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه، انجام شده است و طی بازدیدهای انجام‌شده خوشبختانه با ارایه گزارش مثبت به زوی این مهم تحقق یابد.
او با اشاره به محورهای سفر این مقام وزارت بهداشت به آبادان، گفت: یکی از موضوع‌های مورد بحث اجرای تفاهمنامه بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده علوم پزشکی آبادان است که الحمدالله کمپوس یا پردیس دانشگاهی بین‌المللی راه.اندازی شد که امیدوارم خیر و برکت برای شهر آبادان و خرمشهر به همراه داشته باشد.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از مطالبه‌های بسیار مهمی که در مجلس دهم به اتفاق نمایندگان قبل به دنبال آن بودیم موضوع تبدیل وضعیت دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی آبادان بود که به عنوان مطالبه بسیار مهم مردم آبادان و خرمشهر مطرح است و ما به نمایندگی از آنها پیگیری این موضوع هستیم. قرار است دبیر محترم شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گزارش این سفر و بازدیدهای انجام‌شده را با توجه به زیرساخت‌های موجود برای تبدیل وضعیت دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی به وزارت بهداشت ارایه کند.
مختار در خصوص جلسه امروز مسوولان وزارتی با مسوولان منطقه و شهرستان در راستای موضوع‌های مطرح شده با بیان اینکه امیدواریم پیگیری های در حال انجام نهایتا منجر به اتفاق‌های مهمی بشود، اضافه کرد: در جلسه امروز طی تماس مستقیم با وزیر محترم بهداشت و درمان، ایشان در جمع حاضرین وعده تبدیل وضعیت شدن دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی آبادان را تا بهمن ماه سال جاری دادند و این موضوع را در دستور کار شواری عالی انقلاب فرهنگی دانستند.
لازم به ذکر است که برای اولین مرتبه در کشور یک کمپوس یا پردیس مشترک بین دانشگاهی(مرکز پذیرش دانشجوی رشته‌های پزشکی خارجی) با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده علوم پزشکی آبادان راه‌اندازی شد. این مرکز در حال پذیرش دانشجوی است که پیش‌بینی می‌شود در گام نخست با جذب ۶۰ دانشجوی خارجی از بهمن ماه امسال با توجه به شرایط ناشی از شیوع کرونا ویروس، به صورت آموزش از راه دور کار خود را آغاز کند.

كلمات كليدی :مختارمجلسعلوم پزشکیآبادان