1399/10/11 پنجشنبه

نوزاد شادگانی در آمبولانس به دنیا آمد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان از به دنیا آمدن نوزاد پسر شادگانی در کابین آمبولانس فوریتهای ۱۱۵ شادگان خبر داد. .

دكتر امین منصور  اظهار کرد: در پی درخواست امداد خواهی از فوریت‌های پزشکی برای مادر باردار ۳۹ ساله شادگانی در ساعت ۰۲:۵۷ بامداد، یک تیم امدادی از نزدیک‌ترین پایگاه فوریت‌های پزشکی به محل اعزام شد.
وی افزود: کارشناسان فوریت‌های پزشکی پس از حضور بر بالین بیمار و انجام اقدامات اولیه پیش بیمارستانی مادر باردار را برای اعزام به زایشگاه بیمارستان به آمبولانس منتقل کردند اما به سبب شدت یافتن دردهاي زایمان و قریب‌الوقوع بودن انجام زایمان، تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ شرایط را برای انجام زایمان در کابین آمبولانس فراهم کردند.
وی تصریح کرد: کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی با اتکاء به دانش و مهارت‌‎های خود، حمایت‌های درمانی در حین زایمان را برای مادر باردار انجام دادند که به لطف پروردگار و کمک تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵، مادر باردار شادگانی سومین نوزاد پسر خود را با موفقیت و سلامت کامل در آمبولانس به دنیا آورد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان یادآور شد: مادر و نوزاد پس از بهره‌مند شدن از خدمات اورژانس پیش بیمارستانی براي ادامه مراقبت‌های تخصصی‌تر به زایشگاه بیمارستان شهید معرفی‌زاده شادگان منتقل شدند.
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون این هشتمین زایمان موفقی است که توسط کارشناسان اورژانس ۱۱۵ دانشکده علوم پزشکی آبادان در آمبولانس انجام می‌شود، گفت: آقایان مهدی زارعی و وحید نقدی‌نژاد کارشناسان فوریت‌های پزشکی حاضر در این ماموریت بودند که به زایمان مادر باردار در آمبولانس کمک کردند.

دانشكده علوم پزشكي آبادان.
كلمات كليدی :نوزادشادگاناورژانس