1399/10/10 چهارشنبه

حضور معاون وزیر بهداشت در آبادان و خرمشهر.

معاون توسعه مدیریت و منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت به همراه رئیس بنیاد مستضعفان با حضور در آبادان و خرمشهر شرایط آخرین وضعیت پروژه‌های دانشکده علوم پزشکی آبادان را بررسی کردند .

در همین راستا دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به برگزاری جلسه مشترکی با دکتر فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان و دکتر تقوی‌نژاد، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اظهار کرد: جلسه بسیار خوبی را به منظور رفع تنگناهای موجود برای تکمیل پروژه بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان برگزار کردیم که در این جلسه در خصوص انشعابات آب، برق و گاز این بیمارستان دستورات اکید صادر شد تا در اسرع وقت این مشکلات برطرف شود.
وی اضافه کرد: امیدوار هستیم که ساخت ساختمان بیمارستان جدید آیت‌الله طالقانی آبادان تا پایان امسال به پایان برسد سپس در فروردین و اردیبهشت سال آینده تجهیز شود تا شاهد راه‌اندازی بیمارستانی بزرگ در استان خوزستان باشیم.
این مقام مسئول دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به بازدید معاون توسعه وزارت بهداشت از پروژه بیمارستان قلب خرمشهر عنوان کرد: در این خصوص نیز دکتر تقوی‌نژاد دستوراتی را برای تسریع در ساخت این پروژه صادر کرد و پروژه قرار است به صورت مناقصه محدود برگزار شود و بعد از اینکه پیمانکار آن مشخص شد امیدواریم حداکثر تا یک ماه آینده شروع به ساخت شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ۵۰ درصد از پروژه بیمارستان قلب خرمشهر پیشرفت داشته است، امیدوار هستیم تا تیرماه سال آینده ساختمان این بیمارستان تکمیل شود و بعد از آن وارد فاز تجهیز آن شویم.
دکتر سلمان‌زاده عنوان کرد: در جلسه مشترک امروز با دکتر تقوی‌نژاد همچنین دستورات خوبی برای تجهیز بیمارستان حضرت زینب(س)، شهید بهشتی و جذب نیروهای جدید گرفتیم.
پس از استقبال از دکتر فتاح و دکتر تقوی‌نژاد در فرودگاه بین‌المللی آیت‌اله جمی آبادان با حضور استاندار، مدیران کل آب و فاصلاب، برق ناحیه جنوب و شرکت گاز استان، دکتر مختار نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، دکتر موسوی، فرماندار ویژه آبادان، رییس دانشکده و معاونین درمان و توسعه و جمعی از مسئولین محلی راهی بیمارستان جدید آیت‌اله طالقانی شدند.
در ابتدا از مسئولان یادشده بخش‌های مختلف ساختمان این بیمارستان بازدید کردند سپس در محل سالن جلسات شرکت مجری بمنظور حل مشکلات موجود برای اتمام این پروژه جلسه‌ای برگزار شد.
در این جلسه علاوه بر مسئولین پیشگفت، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی‌پور، امام جمعه و دکتر شیرازی، شهردار آبادان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز حضور پیدا کردند.

دانشکده علوم پزشکی آبادان
كلمات كليدی :معاون وزیرآبادان